Groeten uit de Vinex – week 23

Hello! Ik was mijn wachtwoord kwijt. Maar met wat gerommel in de database (ik voel me dan altijd zo’n hacker), heb ik mezelf weer toegang gegeven tot dit stukkie internet!
Inmiddels is het hoogzomer, heb ik de verbouwing ternauwernood overleefd en zit vol inspiratie om te bloggen. Maar let’s start at the very beginning: mijn leven van vorige week.

Maandag

Nog voor zevenen stond ik al 31 cupcakes te versieren. De kleuter was jarig en dat moest gevierd worden op school. Geen zin om moeilijk te doen, dus kant-en-klare cupcakes, een simpel glazuurtje, unicorn glitters en kleine bellenblaasjes van de HEMA. Kleine moeite, groot succes.

Thuis aan het werk! Met een heerlijke klus: teksten schrijven voor een makelaar. Ik wíst dat mijn Funda-verslaving zich op een dag uit zou gaan betalen.

Harry houdt me ondertussen in de gaten vanaf een andere stoel.

Na schooltijd nog even een ijsje halen met de jarige jet. We hebben het afgelopen weekend al groots gevierd en ik merk dat ze moe is van alle indrukken, dus we doen verder niet zoveel.

Dinsdag

Aan het werk bij Stek, mijn werkplek voor 2 dagen in de week. Heerlijk met het raam open.

En omdat het zulk lekker weer is, aan het eind van de middag een biertje in de zon.

Eentje maar, want ik moet nog rijden. Op deze meneer, die weer enorm zijn best doet.

Woensdag is een gekke dag. Onze lieve buurvrouw wordt begraven en tegelijkertijd gaat het leven met twee kinderen ook gewoon door. Dus na het afscheid meteen door naar de zwemles.

En tijdens de zwemles kreeg ik een mailtje van Kamera Express dat mijn bestelling binnen was, dus snel door om mijn nieuwe lens op te halen. Heel blij mee!

Mama kookt: magnetronpannekoeken.

Donderdag

Voor het eerst aan het werk in mijn nieuwe thuiskantoor (dat nog behoorlijk work in progress is, zoals je ziet)!

En ‘s avonds nog een pizza op het terras en een klein biertje in de kroeg om mijn verjaardag te vieren met Goede Vriend Onno.

Vrijdag

Ik geef vrijdagochtend een workshop in Utrecht en ik word ontvangen met bubbels, nog voor mijn verjaardag. Zo lief!

En van Utrecht terug naar Zwolle, want we vieren het partijtje van de kleuter in de indoor speeltuin. Terwijl het buiten 28 graden is, inderdaad.

Kleuters uitgefeest, papa en mama zitten even bij te komen van deze heksenketel.

Potje Levensweg.

Zaterdag

De pioenen staan te stralen!

En wij gaan lekker naar de camping. Spelen, zwemmen, chillen.

Kindjes in bed, ik hou de wacht met thee en een boek.

Onze fijne tent!

Zondagochtend: ontbijt met zelf afgebakken croissantjes. Love mijn campingoventje.

Naar de knutselclub! Het voordeel aan wat grotere campings met animatie is toch weel dat je niet alle animatie zelf hoeft te bedenken. Na het knutselen gaan we zwemmen, lekker lunchen, nog even chillen en dan weer naar huis. Zo blij met onze seizoensplek.

Hoe was jullie week?

3 comments

  1. Je werkplek bij Stek vind ik altijd zo mooi uitzien! Ik zou meteen geïnspireerd raken tussen al die mooie gebouwen <3
    En wat ziet de tent er ook gezellig uit met lampjes. Daar zou je toch zo willen kamperen 😀
    En de bellenblaas traktatie heb ik opgeslagen voor wanneer we hier ook eens moeten trakteren!

  2. Was er airco in de binnenspeeltuin? Want dan lijkt me dat echt nog een oplossing om de warmte te ontsnappen :p (al is het wel kiezen tussen twee kwaden, of hoe zeg je dat).
    En zo tof dat je op de camping zelf croissants kan afbakken!

    1. Neeeee, daar is dus geen airco! Het is echt zo’n oude fabriekshal met plat dak en wat ventilatoren aan het plafond. Als het langere tijd warm is, zijn ze volgens mij ook gesloten. Da’s niet verantwoord meer.

Comments are closed.