Groeten uit de Vinex – week 11

Goedemorgen! Het was weer een bruisende week hier in de Vinex. Hoofdzakelijk gevuld met werk, maar ook met allerlei leuke activiteiten mét en zonder kinderen. En ik boekte een fijn tripje in mei, hoera.

Maandag

Mijn wederhelft en ik zouden maandag naar de sauna, maar dat kon niet doorgaan. Dus gingen we allebei maar gewoon vanuit huis aan het werk. Ik kreeg koffie van ‘m <3

Het stormde heel hard, maar het was wel warm. Dus ging ik lekker wandelend de kleuter ophalen. We kletsen, renden tegen de wind in en ik kreeg bloemetjes voor de liefste mama. De eerste madeliefjes van het jaar, het is lente!

Dinsdag

Dinsdag werkte ik vanuit het klooster. Ik werk aan een mooi groot project voor ze en daarom zit ik 1 keer per week op deze mooie plek met uitzicht op de enorme magnolia.

En ook gevaarlijk dichtbij een van mijn favoriete lunchzaakjes, Lisa’s deli.

Woensdag

Woensdag was een dag met werk, ophalen, zwemles, chillen in de tuin, stemmen en het traditionele borreltje op de democratie tijdens het wachten op de uitslagen. Uitslagen waar ik behoorlijk treurig van werd.

Donderdag

Wel trots op Zwolle, GroenLinks-eiland in BBB-gebied.

Donderdagmiddag ging ik met de kleuter even naar de stad om een nieuw kantoor te bezichtigen. En toen kwamen we deze leuke hond tegen.

Vrijdag

Op naar Utrecht! Knap van mij: ik kocht een nieuwe ov-kaart omdat de oude geknakt was in mijn broekzak en propte de nieuwe gewoon weer in mijn broekzak. Die zag er dus na tien minuten zo uit. Gelukkig doet hij het nog wel.

In Utrecht gaf ik een training over creatief schrijven. Was heel leuk.

En daarna naar Soest voor een bijzondere date met mijn man. Eerst lunchen bij Theehuis het Oude Paard, onderdeel van de Paardenkamp. Een aanrader!

En daarna gingen we naar Paarden van Waarde voor een duo-coachingsessie met paarden. Begon een beetje als een grapje tussen J. en mij, maar het werd een hele leuke en verrassend waardevolle middag. De nagezonden foto’s zijn helaas van formaatje postzegel.

‘s Avonds gingen we naar een concert van Rowwen Hèze, maar daar mochten geen foto’s gemaakt worden. Was wel leuk!

En wat een feest: de kleuter had de logeerknuffel van school mee! Dus mijn halve filmrol is gevuld met dit soort kiekjes die zij gemaakt heeft om te laten zien wat hij allemaal gedaan heeft dit weekend. Waaronder dus een filmpje kijken. Ook zijn weekend.

Zaterdag

Zaterdagochtend had ik een date met mezelf. In Kampen. Eerst koffie in de zon op een terras vol poezen (het beste soort terras).

En daarna door naar de tattooshop voor een nieuwe tatoeage. Moeder Gans (it’s me) en haar kroost. Ben er dolblij mee. Dit is mijn derde tattoo (de eerste zie je ook op deze foto, de tweede -een gierzwaluw- staat op mijn andere arm) en ik zweer dat dit de laatste is. Heus!

Het nadeel van een tattoo laten zetten, is dat ik er altijd een beetje shaky van word. Het voordeel daarvan is dat dat een prima excuus is voor patat en cola in de zon aan de IJssel.

‘s Avonds aten we gezond! We zouden eigenlijk vegan sushi rollen, maar hadden bij nader geen zin in gedoe, dus het werden poke bowls. Ik probeerde er esthetisch nog wat van te maken, maar J. ging voor ‘alles door elkaar en prakken’. Was heel lekker!

Zondag

Met mijn moeder en de kindjes naar het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn. Er was onder andere een expositie over jeugdtelevisie. Hallo meneer de Uil!

Week 12 inmiddels! Een week met heel veel werk (het grote jaarverslagenfestijn komt tot een einde), maar hopelijk ook wat meer rust. Fijne week!

One comment

  1. Dat museum klinkt wel héél erg leuk. Die gaat op mijn ‘ooit nog eens doen als ik in de buurt ben’ lijstje, haha 😀
    Madeliefjes van je kind krijgen is altijd <3
    En die hond, ahwww die wil ik wel mee naar huis nemen!

Comments are closed.