Groeten uit de Vinex – week 38

Ik heb echt in tijden niet zoveel tijd in bed doorgebracht als afgelopen week. Zondag was ik al echt niet fit, maar toen ik maandag gloeiend van de koorts wakker werd, heb ik me maar ziek gemeld. Onder de wol en uitzieken met die hap. Gelukkig voelde ik me de tweede helft van de week een stuk beter, want hoewel gister de herfst officieel begonnen is (om 14:44, om precies te zijn) voelde het nog als zomer. En dat was zalig!

Maandag en dinsdag

Dit was de stemming maandag en dinsdag. Kreeg appeltjes op bed van mijn wederhelft en dat was ook zo ongeveer het hoogtepunt.

Woensdag

Woensdag voelde ik me -vooral dankzij een flinke dosis Echinaforce- gelukkig weer een stuk beter, want het was mamadag, dus er viel ook weinig meer uit te zieken. We begonnen de dag met een overleg van de Sinterklaascommissie van school, waar ik tegenwoordig in zit. Erg leuk om te doen! Daarna peutergym, andere kind ophalen, lunchen, buitenspelen, zwemles en eten koken. We aten -tot vreugde van mijn bloemkoolminnende kind- dit saaie beige prakkie: bloemkool uit de oven, aardappelpuree en een vegan kipkrokantding. ’s Avonds kwam een vriendin nog even de oogst van een middagje kasten opruimen ophalen (3 shoppers mijn huis uit, hoeraaa) en daarna vond ik het wel weer welletjes.

Donderdag

Donderdag was ik weer aan het werk, lekker vanuit huis. Daarna de kindjes opgehaald en lekker gespeeld en boekjes gelezen. De man was een avondje weg, dus ik nam het ervan met een avondje jesmonite gieten en daarna óók nog een aflevering Virgin River. Echt een heus avondprogramma voor mijn doen.

Vrijdag

Een mooie dag om weer eens met de trein naar Utrecht te gaan. Ik hou zo van het uitzicht vanuit ons kantoor. We hadden een vrijdagmiddagborrel en dat liep uit in een potje darten in de kroeg. Had ik al tien jaar niet gedaan en mijn skills waren in de tussentijd niet magisch verbeterd, maar we hebben wel gelachen.

Zaterdag

Zaterdag is de mooiste dag van de week 🎶
Vooral als je het hele weekend leeg voor je hebt liggen, zonder enige afspraak. Ultiem geluk vind ik dat. We begonnen de dag met een uitgebreide knutselsessie, gingen daarna met zijn allen even naar de kringloop en een einde-van-de-zomer-ijsje halen in de stad en gezellig even borrelen. Heerlijke dag.

Zondag

Nog zo’n fijne nazomerdag. Lekker in de tuin gechilld met alle vlindertjes die op onze vlinderstruik afkomen, overwogen of we onze ene appel al konden plukken, samen Zweedse puzzels gemaakt, een stukje gewandeld en lekker zitten bloggen. Opgeladen voor de nieuwe week!

Hoe was jouw week?

2 comments

  1. Wat vervelend om de week ziek te beginnen! Gelukkig werd het daarna beter én kreeg je mooi weer 🙂 Ik vind lege weekenden ook echt heerlijk.

Comments are closed.